Wie is Bart Nederhand

Mijn naam is Bart Nederhand: een Eindhovenaar in hart en nieren. Al sinds jonge leeftijd ben ik een groot sportliefhebber en heb ik een grote passie voor boksen en kickboksen ontwikkeld. Van mijn hobby’s heb ik mijn werk kunnen en mogen maken, iets waar ik lang van heb gedroomd. In 2016 heb ik de opleiding tot personal trainer en sportvoedingscoach aan de AALO Sportopleiding met succes afgerond.

 

Waarom personal trainer?

Ik wil er,  samen met mijn klanten, voor zorgen dat zij hun uiteindelijke doelen behalen en zich een gezondere leefstijl aanmeten. Een bijzonder proces, want niemand is hetzelfde. Waar de een wil sporten om af te vallen en spieren te kweken, ligt bij de ander de focus om zijn of haar conditie en uithoudingsvermogen verbeteren. Zoveel mensen, zoveel wensen. Het is voor mij de uitdaging om voor iedereen een persoonlijk plan van aanpak op te stellen en ervoor te zorgen dat de doelen binnen de afgesproken tijd behaald worden. Het is te gek om op deze manier iets voor een ander te kunnen betekenen.

Klein stukje geschiedenis

Het zou goed kunnen dat mijn naam je bekend voorkomt. Voor ik me fulltime stortte op mijn opleiding tot personal trainer was ik namelijk drummer van de bekende hard rock band Peter Pan Speedrock. Maar liefst twintig jaar lang hebben we overal ter wereld gespeeld en meer dan 2000 shows gegeven. In 2016 hebben we zelfs de Vriendschapspenning van de stad Eindhoven gekregen: een onderscheiding voor personen die zich in hoge mate verdienstelijk hebben gemaakt voor de stad Eindhoven. Een grote eer waar ik nog steeds ontzettend trots op ben.

 

Zin om aan de slag te gaan?

Sta je na het lezen van de mogelijkheden en mijn manier van werken te popelen om aan de slag te gaan met gewichten, bokshandschoenen of buikspieroefeningen? Dan kom ik graag met je in contact om te bespreken wat ik voor je kan betekenen. Let’s go!

Gratis intake en proefles