Voeding en Coaching

 

Sporten en beweging is goed voor de lijf, dat staat buiten kijf. Maar alles valt of staat met een goed eetpatroon. Daar kan ik je ook bij helpen. In een persoonlijk voedingsplan dat ik voor je opstel kun je precies zien hoeveel voeding, het aantal maaltijden per dag en welke voedingsstoffen het best bij jou en de gewenste resultaten passen.

 

Geen crashdieet

Het wordt geen crashdieet, maar een gezond en uitgebalanceerd eetpatroon dat ervoor zorgt dat je het volhoudt om verantwoord te eten. Eten dat jij lekker vindt, wat past bij jouw doelen en waar jij gelukkig van wordt. Dit is de beste manier om niet terug te vallen in oude eetgewoontes. Uiteraard is het ook mogelijk om een vegetarisch of veganistisch voedingsplan uit te werken.

 

Hoe werkt het?

De eerste week zal je zelf een (digitaal) voedingsdagboek bijhouden. Zo krijg ik inzicht in wat je per dag binnenkrijgt en welke keuzes verbetering kunnen gebruiken. Aan de hand daarvan zal ik een voedingsplan voor je opstellen. Hierin staat precies en duidelijk uitgelegd wat je per dag binnen mag krijgen aan calorieën en wat de verhouding van eiwitten, koolhydraten en vetten moet zijn.

Voor meer informatie