Personal Training

Het beste uit jezelf halen: dat is wat ik met jou wil bereiken.

Super dat je overweegt om personal training in Eindhoven te gaan volgen. Dat is al de eerste stap in de juiste richting. Misschien heb je al een concreet doel voor ogen? Of weet je nog helemaal niet waar je moet beginnen? Samen gaan we ervoor!

 

De voordelen

Door de een-op-een-trainingen haal je het maximale uit jezelf doordat de

focus op jou alleen ligt. Ik help jou om je grenzen op te zoeken en er - waar nodig - net een stapje overheen te gaan. Niet alleen op fysiek niveau, ik help je ook met het vinden en vasthouden van de juiste mindset. Op die manier coach ik je naar een betere én fittere 2.0-versie van jezelf.

 

Kennismaking

Voor ik een persoonlijke plan van aanpak kan maken, is het handig om te weten wie ik voor me heb. We beginnen dus altijd met een kennismakingsgesprek waarin we bespreken wat je wil bereiken, of je doel haalbaar is, hoeveel tijd we ervoor nodig zullen hebben en welke sportvorm jou het meeste aanspreekt.

 

Vervolgens ga ik aan de slag met een op maat gemaakt programma dat bij jouw levensstijl, ritme en – uiteraard – je doelen past. Met dit persoonlijke programma, op basis van training en rust, zorg ik ervoor dat we hier in de afgesproken tijdsperiode naartoe werken. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

 

Het stappenplan

 1. Intakegesprek

      In een kennismakingsgesprek brengen we samen jouw wensen en doelen in kaart. Ook bespreken we de sportvormen die er mogelijk zijn.

 1. Fit test
  Wat is de huidige stand van zaken? Met de fit test meten we je van buiten en van binnen. Wat is je fysieke kracht, je uithoudingsvermogen en gewicht? Ook analyseer ik hoe je beweegt. Dit om eventuele disbalansen uit te sluiten. Misschien schrik je even van de eerste uitslagen, maar deze cijfertjes zijn slechts het beginpunt van je reis. Vanaf hier wordt alles beter, dat beloof ik!
 2. Offerte

Met jouw persoonlijke doel en de uitslagen van de fit test voor ogen ontwikkel ik een programma dat aansluit op jouw wensen.

 1. Facturatie
  Tevreden met het plan van aanpak? Dan ontvang je een factuur met alle afspraken. Deze betaal je vooraf. Zo heb je altijd een stok achter de deur om van de bank te komen en te werken aan je killerbody.
 2. Training
  Alles duidelijk? Let’s go! We gaan knallen! Uiteraard op een verantwoorde manier. Door het programma stapsgewijs op te bouwen, voorkomen we vervelende blessures en werken we efficiënt naar je einddoel.

 

Meer weten?

Meer weten over de mogelijkheden van Personal Training in Eindhoven? Neem vrijblijvend contact met me op, dan vertel ik je graag meer over mijn plan van aanpak, zodat je kunt bepalen of het iets voor jou is. De trainingen vinden normaal gesproken plaats bij TrainMore in Eindhoven, maar het is uiteraard ook mogelijk om personal training thuis of op locatie te verzorgen.

Gratis intake en proefles